Chráme lásky

Chráme lásky

Anotace: .........

Vítám Tě,
Chráme lásky naší,
Která z nuly povstala,
Zahřála se,
Pousmála,
Bohužel nezůstala.

Vítám tě zpět,
Ty chráme lásky,
Vítám Tě –
Však nikoliv ve svém srdci již,
A bohužel Ti oznamuji –
Nemáš zde místo,
Už nechoď blíž.

Vím, chráme,
Posvátně se snažíš,
Však já již lásku odmítám,
Víc k ní už mě nezlanaříš
Do jeho srdce nezavítám.

Už ne! Už ne, už nikdy!
Už nikdy s ním víc nepůjdu,
Zahradou nekonečné touhy,
Nikdy v ta místa nevejdu.

Ne! Nevermore, už ani jedenkrát
Nebudu se s ním víc smát –
Ach, tak jak jsem Tě přivítala,
Teď s bolestí jsem odehnala…

Tak sbohem, sbohem,
Chráme lásky!!!!

Nelákej mě v pokušení,
Názor, však víš, srdce mého na něj –
To už nic nezmění.
Autor Ammazonic, 11.10.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí