Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Bolesti a strasti mé lásky

Svět se zastavil a tlukot mého srdce zbrzdil,
moji lásku, můj sen ztratil.
Zbytek všeho, co mi nechal, na čem mu nezáleželo,
smutek ve tváři a oči pro pláč, to je to, co zbylo.

Ať snesl bych ti modré z nebe, miloval tě sebevíc,
nedokázal by to změnit ani ten nade mnou, měsíc.
Je to jen na tobě, co bude dál a jak to dopadne,
i kdyby špatně a bolelo by srdce, já věřím, že bude líp.

Má láska k tobě vzhlíží, ladnými krůčky blíží.
Má láska už je u tebe a snaží se tě přesvědčit:
To já tě miluju, to já tě moc chci.
Kapka potu na mém čele, slza v oku a pokus o úsměv.

Dej mi příležitost, svět je nevyzpytatelný,
on nedává šance, on je bere,
sami jsme hříčkou svého osudu
a to oba přeci chceme,
přece sebe.
Autor oliver, 11.10.2006
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí