Jsi pro mne vším

Jsi pro mne vším

Anotace: ...

Jsi květ rudé růže,
rád dotýkal bych se tvé kůže.
Jsi vzácné květiny poupátko,
rád říkal bych ti koťátko.
Jsi ranní rosa na trávě,
rád bych tě líbal teď právě.
Jsi větřík foukající do větví stromů,
rád si tě vezmu domů.
Jsi největší krása matky Země,
rád vidím,když dáváš najevo city ke mně.
Jsi plachý motýl bílý,
rád cítím,že má láska k tobě stále sílý.
Jsi hbitá kočička,
rád sleduji tvá očička.
Jsi jemné hedvábí,
rád mám tvé prádýlko.Vždy mě příjemně naladí.
Jsi hvězdná noční obloha,
rád se koukám,jak se směješ.Když povím ti,že jsi dar od Boha.
Jsi čisté modré nebe,
rád mám jen tebe.
Jsi kometa Machholzova,
rád poslouchám tvá zamilovaná slova.
Jsi hvězda jasná,
rád nemám noci,kdy se mi o tobě nezdá.
Jsi sladčí než med,
rád zulíbal bych tě hned.
Jsi pro mne zkrátka vším,
víc ti toho asi již nepovím…..
Autor Dindane, 12.10.2006
Přečteno 902x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí