Dva

Dva

Anotace: ...pokračování jedné milostné písně

Sedí dva
Pokoje zatoulané
Sedí dva
Kdo ví, co dál se stane
Klíč v zámku otočí
Světlo tmu ochočí
Dvě těla okusí zas ztracený klid
Sedí dva, znovu dva stíny jsou z nich

Kdysi jen potají
Něžně si šeptali
Minuty po setmění
Minuty zapomnění

Sedí dva
Doteky v dálce mizí
Sedí dva
Svět už si nenabízí
Cesty se klikatí
Ztratí se na tratích
Kdo lístek do kapsy zapomněl si vzít
Sedí dva, už jinde budou teplo pít

Nahlas i potají
V nocích se schovali
Minuty zapomnění
Minuty po setmění
Autor Jn.s, 12.10.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí