Slzy

Slzy

Anotace: ....

Slzy stékají jí mi po tvářích, ja bez tebe nedokážu žít.
Miluju tě celým srdcem a nechci tě ztratit,
kdo jen by mě mohl spasit.
Jen ty má lásko.
Doufám v to, že to bude jako dřív
nezklameš mě budem dál spolu.
Nevím co víc mám dělat,
achjo miluju tě a když bude konec,
pro mě lekce a změní mě to.
Celý se teď chveju, pot mi stéká z čela,
připadám si jak malý kluk a pocit nejistoty,
užírá mě zevnitř, kéž už bych necítil a na tebe nemyslel
nejde to
Autor oliver, 12.10.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj bude další bolest srdce! Poslals jí to? Pošli jí to. Jinak jako báseň....nevim nevim...snaž se dál.

16.10.2006 20:36:00 | mely

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí