Slepý blázen

Slepý blázen

Anotace: ..krátký příběh o tom, co bylo a už není....

Tráva lechtá na chodidlech,´
včelky tiše bzučí,
a mě vevnitř,kdesi v hloubi,
zlá předtucha mučí.
Těžko říci co se stane,
co je naším osudem,
jediné čím jsem si jistá-
věčně tady nebudem.
Proto se ptám celkem jasně:
“ Co jsem zase zkazila??
Copak jsem tak nešikovná že jsem lásku zabila??“
“LÁSKA“- Co to vlastně je??
Pocit štěstí, naděje??
Není dobrá ani zlá,bílá ani černá,
není ani ošklivá, nebývá však věrná.
Vždycky najdeš nešťastníka se zlomenou duší…
Chodí bosí v trávě…něco zlého tuší…
Autor Justýna, 12.10.2006
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se mi,že má básnička na to co sděluje moc slov.
Básník:Vypadá docela hezky.

11.11.2006 15:17:00 | kouzelníček

Je napsaná ze srdce, ale krapet něco málo by chtělo
upravit, jinak dobrý.

26.10.2006 13:39:00 | jehlaspichlas

moc se mi líbí....je vážně dost povedená.... a procítěně pravdivá...

13.10.2006 17:01:00 | mely

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí