Ve sprše

Ve sprše

Anotace: ......ve sprše.. :-) ....

Když se večer ve sprše
něžně mazlíš se svým tělem
Chtěl bych,Ty nic netuše
býti Tvým sprchovým gelem

To by bylo vážně skvělé
dotýkat se Tvojí kůže
Roztírat se po Tvém těle
co si člověk přát víc může ?

Stát se vodou,co Tě myje
stékat z očí,slzu k slze
Cítit jak Tvé srdce bije
pak se ztratit v bílé mlze

Potom se stát župánkem
který nosíš tolik ráda
Objímat Tě před spánkem
hladit Tvoje ruce,záda

Pokrýt celé tělo Tvoje
něžně hladit,teple hřát
Vědět přitom,že jsi moje
Ty mě máš,já mám Tě rád
Autor Marvel13, 13.10.2006
Přečteno 591x
Tipy 1
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí