Láska

Láska

Anotace: ...

Láska není hnusná věc,
přec to není krkavec.
Proč to vlastně říkat tak,
přec to není taky tak.

Láska to je krásný cit,
chci ho taky někdy mít.
Možná jsem ho někdy měla,
měla ale nevěda.

Mám ho zrovna teď, už vím,
už ho navždy chci jen mít.
Ten koho miluji,
to snad ví,

Snad mě nikdy nezradí!!!
Autor Issy, 13.10.2006
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nebojim se maximalne mam strach

14.10.2006 16:22:00 | Issy

Myslím že ví a nezradí neboj ;)

13.10.2006 18:48:00 | GeD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí