Patříš jinému

Patříš jinému

Anotace: milostný čtyřúhelník..:(

Proč jemu patří srdce tvé,
tvé srdce nádherné.
Já chtěl bych ho vlastnit,
pak mohl bych veseleji básnit.
Ty řekla jsi mi:,,Potom možná,někdy příště.“
Ale toto si říkají 5-ti leté děti,když opouští hřiště.
Já chci vědět ne, či ano,
zda mám v osudu šťastnou lásku s tebou psáno.
Ty však jiného v lásce máš,
asi těžko na mne někdy vzpomínáš.
Miluješ mého kamaráda,
ale víš,že má holku,která ho má také ráda.
Já se ti nabízel a nabízím,
k tvé konečné odpovědi tě vybízím.
Ty víš,co slyšet bych chtěl,
já na tebe ještě nezapomněl.
Chtěl bych slyšet tvé ano,jsem tvá,
ale..Kdo mi pro tebe nápoj lásky dá?
Řeším Dilema jak Nelly a Kelly,
nevím, budu smutný, či veselý?
O lásku je dneska hrozný boj,
radím všem, o ztrátu citů se boj.
Jdu znovu přemýšlet,jak napsat ti,že mám tě rád.
Že nechci být pouhý kamarád.
Autor Dindane, 13.10.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě je to moc přímé a bez metaforického zábalu, promin

13.10.2006 19:21:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí