Mráz

Mráz

Anotace: Jak může být tak chladná?

Mráz

Uvnitř mojí fantasie
která je tak skutečná
opravdová láska žije
má mysl je zmražená

Je zmrzlým bodem v čase
Její figura na mojí trase
Ohnivý jazyk oživuje rty
Mrazivý dech přináší sny

Pohybem jejích zářicích očí
Můj svět se kolem točí
Všechny barvy v kruhu šednou
Vzácný moment, čas si sednout

Jsem na jediném místě, na kterém chci být
s tou jedinou osobou, pro kterou chci žít
máme čas, i když se nezdá
její láska je snad zmrzlá

Zapomenout na všechny chyby
Lepší věřit v sladké sliby
Chřadne, mrzne, srdce její
Duši zlomit lehké není

Vidím ji, zmrzlý bod v čase
Jednou zase bude naše
Oheň v srdci zpět ji přivede
Mráz s sebou ke mě si vede

Jedna myšlenka její hlavou mohla by se mihnout
A můj svět zas začne šednout...
Autor Petr Miroš, 13.10.2006
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí