Pro Dalimilu

Pro Dalimilu

Anotace: dtto ;)

Druhá láska?? Vratká šalba, loď je
zmítaná ve vlnách citů.
Vesty záchranné? Přes palubu hoď je!
Líp utopit se v temnu bez soucitu.

Chápu, jak je těžké rozetnout
lásku, co k oběma se chová
jak meč samuraje, prudký říční proud-
ten večer neustýlá do mechova...!

Jsi už velká, vím to dozajista
a na opratích měla bys mít cit.
Přesto, když si stále nejsi jistá,
promysli VŠE, než necháš zvítězit...
Autor Skywalker, 03.02.2005
Přečteno 514x
Tipy 6
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša, Bernardetta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tys Casanova téměř, tomu věřím
už bylo mi to jasné
kdyžs na tom stroji přistál u mých dveří :D

24.11.2010 03:19:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí