Láska ?

Láska ?

Anotace: Tento textík je pro človíčka, který mi neskutečně pomohl z hodně problémů

Láska ? Co je to láska ?
Láska je příběh dvou lidí,
kteří navzájem rozumí si a věří
v toho druhého.

Moje láska jsi ty,
člověk pro mě jediněčný,
chápající a krásný.

Jsi pro mě jako dar z nebes,
jsi krásná, chytrá, prostě člověk jak má být.

Říkáš si, co na tobě vidím ?
Jsi to jen ty sama,
nikdo jiný.

Říkáš-li býval jsi slepý a hluchý věz,
že tomu tak není ani nebylo.
Moje oči i uši slyšely tvůj pláč i stesk
po něčem novém a krásném.
Srce říkalo mi ano, je to ona,
avšak hlava říkala NE !

Tys měla někoho,
sic podváděl, ale měla.

Srdce mě bolelo,
ani něvíš jak,
když jsem Vás spolu viděl
často bylo mi v pláč,
ale vydržel jsem to,
abych tě měl na blízku,
mohl vidět tebe samou,
tvá ústa, tvé oči, tvůj smích,
tvé chování prostě tebe celou.

Ted´ když jsme spolu,
ani nevíš jak je mi krásně a šťasten jsem.

Jsi pro mě vším,
co si vůbec mohu přát
a za to tě tak
MILUJI .
Autor Niobi, 13.10.2006
Přečteno 610x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí