Informace

Informace

Anotace: ...

Prosil bych jednu informaci
od vás slečno
jenom tak pro legraci
nejbližší přípoj do vašeho srdce
okýnko zabouchla mi prudce
je na něm nápis informace
nedám se odbýt jen tak krátce

znovu prst svůj zvedám k ťuku
/nepostřehl jsem že zas otevřela/
na jejím ňadru ucítím svou ruku
najednou moje ústa oněměla

v prostoru sluch teď vnímá informaci
tak pane prosím jen tak pro legraci
do mého srdce složité jsou spoje
přes mnoho tratí kde se přestupuje
nástupní stanicí je stanice láska
stačí to - ještě nějaká otázka

vykoktal jsem mnoho díků
hned nastoupím do rychlíku
nemám ale jízdenku

usmála se
pojedeš přece po tratích
na kterých žádná neplatí
Autor Heron, 14.10.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí