Nechtěl bych tě znát

Nechtěl bych tě znát

Anotace: neni to že bych ji nechtěl znát,to jo,ale nechtěl bych ji milovat!:( tak tohle se vážně stalo...a dost mě to ještě bolí..stalo se to totiž v noci ze 13. na 14.10.....:(

Mé srdíčko moc bolí mě,
a včera to vypadalo tak nevině.
Objímali jsme se a líbali,
myslel jsem že už je nám dáno,aby jsme se navždy vídali.
Polibky něžné a sladké,
celé tvé tělo je moc hladké.
Řekni mi,proč dnes taková odpověď,
snad jsem včera nic špatného neproved.
Včerejšek budu mít stále v paměti,
byl to hezký večer,pln napětí.
Seděli jsme vedle sebe a stále jsme se hladili,
proč ti včera mé polibky nevadily.
Když dnes se vzpíráš všemu,
já myslel že bude lépe srdíčku mému.
Hlavu jsi mi spletla,
do náruče mi vlétla.
Ústa jsme k sobě dali,
tolik jsme se včera nasmáli.
Já však smát nebudu se nyní dlouho,
budu muset bojovat s mou touhou.
Co na bol a žal,
kdo mi poradí,co abych si na to vzal?
Ďáblu duši upsat,
krev třeba rozdat.
Jen tebe nepoznat!
Cokoli bych dal za to nemilovat tě,
ale já sem do tebe celý zblázněný proklatě!
Autor Dindane, 14.10.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí