Spálené vyznání

Spálené vyznání

Anotace: Oheň vzplanul z malé jiskry/// mě osobně se líbí

Hoří, doutná malé psaní,
Papír se všem kolem klaní,

Oheň vzplanul z malé jiskry,

Inkoust černé tuže mizí,
A tmavý prápor úspěch sklízí,

Vyznání se stalo prachem,
Slova lásky jsou již krachem,

Oheň vzplanul z malé jiskry,

Více takto zářit nebude,
A ta slečna co ho pálí …za nevěru děkuje
Autor Gamy, 14.10.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí