Sladké probuzení

Sladké probuzení

Anotace: Dneska jsem jel do práce šalinou..

Nevycválané kopýtko, kopy - kop.
Aúú – kopla si mě do čela.
Do zad zakousl se z rána psík,
do voňavých duchen pustit si ho nechtěla.
Oknem protáhlo se slunce,
a je k světu, hned poustilo se do díla.
Do břicha si kope koník,
z lvíčete je tygr zas,
už jen chvilku vydržím to,
pak se tygře rychle spas.
Náhle vidím všechno rudě,
zabarvím se do běla.
Tygr znova - zahryzl se do těla.

Já tě v noci kopala?
Není dnes blokové čištění?
Zazní jen tak ránemů.
Ruka pleskne do čela.
Promiň - to jsem vážně nechtěla.
Kňučí koník spolu s tygrem.
"Odtahují tvoje auto"
Společně pak z našich oken na Avii štěkají,
až povyku jsou plné duchny, řádný rámus dělají.

Co naplat, tatínku náš, dnes pojedeš tramvají.

Naštěstí však, spolu s ránem
voní oba, jako lvíčci,
tak mi ani nevadí,
že z koupelny slyším,
jak se mi tam spolu s tygrem
potutelně chechtají.

Miláčku a kolikátka jede do Hájí?
Autor Rendy, 19.07.2004
Přečteno 1047x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí