stále doufám

stále doufám

Anotace: ...

Mám jedno zbožné přání,
ať jedno děvče ke mě se vrátí,
slečna, bez které neumím žít,
se kterou navždy chtěl bych být,

já čekám tu na tebe,
a vydržím to celou věčnost,
nechci totiž vedle sebe,
žádnou jinou bytost,

ta bezmoc sráží mě do kolen,
kéž bych jednou byl spokojen,
s tebou radovat se ze života,
to je mého snu podoba...
Autor lolin, 14.10.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí