Moje milá

Moje milá

Anotace: krása bolesti

Moje milá zamkni oči
zavři dveře a pojď spát,
jsi stvoření prostořeký
právě proto tě mám rád.
Slova chřadnou my to nevnímáme,
z nebe spadnou a tak posečkáme,
posečkáme.

Moje milá zhasni světy
ať se můžem začít bát,
naše nahé siluety
utopené v peřinách.
Anděl strážný shoří v okamžiku,
a já prosím
"Počkej ještě chvilku, ještě chvilku."

Ruku v ruce na parketu
trosečníci z neznáma.
Prostor tiká v rytmu stesku,
nechceš býti poznána?
Autor Bušík, 15.10.2006
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

my, ne mi

17.10.2006 16:24:00 | Dane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí