Pomatená

Pomatená

Anotace: plná bláznovství, štěstí, naplnění

Plna optimistické barvy z večera,
Naladěná na vlnu sladkého medu,
Broukám si píseň a jemně předu,

Úsměv mne prozrazuje, já nelži,
Mé oči září jako svítivé plamínky,
Jak já jen miluji společné vzpomínky,

Motají se slova, motám se sama,
Točím se dokola a ráda se směji,
Ten omamný nápoj s duší si sleji…
Autor Gamy, 15.10.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí