Bez lásky?

Bez lásky?

Anotace: ...další básnička o tom, jak to bez lásky prostě nejde.

O čem je láska? To je těžká věc.
Je to snad vráska co na čele je přec?
Je to snad bolest, která záhy zmizí?
A proč bolest bývá tak zlá a tak cizí.
Nejdřív je vše krásné, všechno je tak nové.
Ale i když řeč vázne, neříkejte sbohem!
Mít rád není snadné, milovat je dřina.
Obě je však kladné, na to se neumírá.
Láska je jak pouto, co však není zamknuto.
Je jak zlaté rouno v němž srdce je semknuto.
Když dva lidé vidí kladně, když nevidí jen černě,
Pomůžou si když jsou na dně a žijí spolu věrně.
Láska je něco, co nelze popsat slovy.
Láska je něco, co když skončí-bolí.
Ale bez lásky, to není život.
Bez lásky, to není nic.
Bez lásky to je jen mihot
A špatný jest, kdo chce víc.
Autor Helvinka, 15.10.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí