Stále

Stále

Anotace: Nikdy jsem nezapomela

Jak na tebe mám zapomenout,
mám své srdce napomenout?
Na tvou lásku zapomenout nelze,
věř mi,že tato báseň nelže.

Když říkala jsem miluji tě,
těsně před tím než si usnul.
s polibkem odpovídals stejně,
a do rtu mě něžně kousnul.

když si mne opustil to strašná byla rána,
teď nevím jak to dělám že přezívam noc až do rána.
stále na tebe myslím,opravdu stále,
snad ti to dojde a ja nebudu smutná nadále.

stále tě v mysli mám,
doufám že ještě ti své srdce dám.
miluji tě vrať se mi prosím,
dej mi šanci dokázat co cítím.
Autor nikkyS, 15.10.2006
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí