Valentýnky

Valentýnky

Anotace: vždy je o čem psát...

Zamilovaným lidem pomáhal,
vzpomenout na něho se sluší.
Obětoval existenci svou,
člověk s křesťanskou duší.

V co vždycky věřil,
každý rok s námi prožívá.
Ve spoustě našich přáníček
duch svatého Valentýna ožívá.

Text psaný z horoucí lásky
polibek upřímný odmění.
Kytice růží rudých
v úsměv dívčí tváře promění.

Každý nesmělý šanci má,
dárkem city své projeví.
Když snažit se trochu bude,
bytost milovanou objeví.

Mám rád, miluji, chci Tě,
jsou naše vyznání něžná.
Po celý rok měla by znít
slova v tento den běžná.

Srdce dokořán otevřít,
na dlaň můžeme ho dát.
Osobě drahé nabídnout
vše, co bude si přát.

Jen morous stojí stranou,
lásce nikdy poklonu nesložil.
Dokažme proto panu Valentýnovi,
že marně život nepoložil...
Autor Modrý Adept, 03.02.2005
Přečteno 750x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí