Trápení

Trápení

Anotace: venovano dnesnimu zvlastnimu dni :) sem si zlomila dva prsty,kdo je vic sikovnejsi? ;)

Která tě bude po mně mít?
Jednou musí mi tě někdo vzít.
Já nebudu moct spát, určitě budu bdít,
bez tebe nemůžu už žít.

Hádej, proč asi?
Chybět mi budeš, hnědé oči, nos, rty a vlasy,
prostě ty celý, tvé dlouhé řasy.
Tvá kouzelná vůně,
ty můj miláčku, mé sladké slůně.

Já budu plakat kvůli tobě zase,
že nebudu tě mít, už nebudeš objímat mě v pase.
V očích rošťáckou máš jiskřičku,
jsi sebevědomý, já malou mám teď dušičku.

Blázním po tobě,to snad vidíš,
"Přijdu", čekám, jestli splníš to, co slíbíš.
Snad neztratím tě brzy,
nechci ronit slané slzy.

Obavy mé rychle zmizí,
hned jak vstoupíš do mých dveří,
jsi jen můj, s tebou minuty
mi krásně běží.
Autor Gagulii, 03.02.2005
Přečteno 783x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí