Je to podvod či ne??

Je to podvod či ne??

Anotace: tak tohle jsem napsal když jsem ve škole myslel na jednu slečnu,o který ste četli v předešlých básních..jak mě zklamala...tohle dílo není pravda...jen jsem to napsal jak moc mě ona a to co udělala trápí:(:(

Tvá kamarádka včera mne svedla,
dobře si se mnou vedla.
Já věrný chtěl ti být,
ale to bys mne ovšem musela chtít.
Ty sis se mnou užila a pak odmítla,
řekla jsi:,,Jen jsem s tebou ulítla.“
Co je to za hloupost tyto slova?
Nechci je už nikdy slyšet znova!
Nevím,proč to dopadlo,jak to dopadlo.
Tvým slůvkem NE,se pode mnou otevřelo propadlo.
Propadlo do světa bolestí a žalů,
do světa slz a ze srdcí žárů.
Proto,nechal sem se svést,
trochu té radosti do života vnést.
Být ty má,nic by se nestalo,
vůbec bych se s ní o tom nebavil.I kdyby ticho nastalo.
Být s tebou,to věrný bych ti byl,
totiž strach,že bych tě mohl ztratit by mne zavalil.
Nevím.Je to podvod nebo není,
když lásku za sex člověk zamění?
To musím se tímto textem tázat,
potřeboval bych někoho kdo chodil by mi kázat.
Potřeboval bych za každý hřích,
deset Otčenášů říct.
Teď vidíš následek tvé krátké věty,
rozplynuly se mi mé šťastné světy.
Pouze můj svět bolaví,
i ten sex mi můj život více zohaví.
Nemám na nic náladu,když ty jsi zradila.
Srdce i mysl jsi mi smutkem zalila.
Kdyby se tak nic z toho nemuselo stát
a já nemusel tenhle strašný text psát.
Teď mne vše mrzí.Správně jsem se zachoval,
že jí jsem sex daroval?
Když tebe v srdci mám,
ale bojuji o odpuštění smutný,sám……
Autor Dindane, 16.10.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každopádně to byl tvůj pocit ze situace kterou sis představoval. Tak rada sním. Člověk v tom hledá sám sebe....přemýšlí jak by se zachoval...jaký je. Ve skutečnosti je to....všechno jinak a člověk dělá věci který by ani dělat nechtěl..Tak už to ale je! Za představy ...za pocity dala sem ti 100.

16.10.2006 19:48:00 | mely

Ne sebe jsem tím opravdu nemyslel.

16.10.2006 17:22:00 | JardaCH

Forma a rýmy mi připomínají rádobybásničky psané zasloužilým pracovníkům k šedesátinám. Jestli to se psaním myslíš vážně, přečti si napřed něco od opravdových básníků.

16.10.2006 16:30:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí