... tak nějak ...

... tak nějak ...

Anotace: Pocity ...ty ty ty!!! :o)

Sladká slůvka
V očích máme jas
Miluju Tě lásko
Dej nám ještě čas

Bezbřehé mlčení
Smutná tvář
Právě Tě ztrácím
Uhasíná zář

Oči slané po slzách
Ospalé kruté ráno
Že budu smolař do smrti
Snad není nikde psáno?!
Autor Beepat, 03.02.2005
Přečteno 1586x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí