Raněný válečník

Raněný válečník

Anotace: Mno asi takto se muže někdy tvor cítit ;)

Raněn ležel na zemi.
Říkal : "Umřít chce se mi."
Ona našla jej tam ležet,
nevypadal vubec svěže

Starala se o něj sama,
těšila jej, hladila prstama,
on těžce dýchal a ležel dál,
byl by radši navždy spal.

Hlavu jeho na klín dala,
do ran své léky cpala,
on bolest cítil a slabý byl,
však hrdě slabost svoji kryl.

Starala se o něj dál,
on své tělo nezvládal,
oslaben blábolil svůj děj,
v hlavě myšlenek měl rej.

Smutná z něho poté byla,
však líbezně jej políbila,
on těžce nesl porážku svou,
a cítil lásku šílenou.

Zamiloval se a vděčný jí byl,
on tak rád by jí políbil,
věděl to a ví to dál,
však povědět se jí to bál.

Víme o kom ze kdy a proč se to píše a to stačí ;)
Autor GeD, 16.10.2006
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mno já teda nevim o komatd., ale asi nejsem zasěcená,no...;)...jinak pěkný, taky jsem o tom párkrát psala...tohle téma je prostě už samo nějak tajuplné a citově zabarvené,viď?...a když se k tomu přidá pár slov, tak z toho vznikne dílečko, co dokonce chytne za srdce...;)

jen tak dál...Ef;)

16.10.2006 17:52:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí