Zvon lásky

Zvon lásky

Anotace: Kolik už bylo napsaných vyznání? Tohle je má prvotina a jak je vidět, stále aktuální.

Sbírka: Z mého života.

Mé srdce toulavé je srdcem zvonu lásky
a pro lásku pravou, tu nejhezčí píseň zpívám.
Bloudím tu sama s osudem si pohrávám
o to víc daruju - čím méně dostávám.

Že láska ve mě dřímá, to sama přiznávám
mé srdce jí tepe, hudbou se vyznávám.
Pro lásku vroucí tu nejsladší píseň zpívám,
tóny srdce rozezním - zvon lásky rozkývám.

Za lásku k hudbě,té se teď oddávám
co čekám od tebe, od ní už dostávám.
Dává mi rozkoš, dává mi útěchu
s díky vše přijímám - tiše a bez spěchu.

Pro ten cit nejkřehčí tě lásko má hledám,
věřím v tvou přítomnost na sci-fi už nedám.
Po čase strádání příjde čas hojnosti,
mé srdce se ustálí na stupni věrnosti.
Autor Verule, 16.10.2006
Přečteno 804x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...(n)ení (z)ač ...
...:) ...

01.11.2006 04:45:00 | WhiteSkull

...:) ...
...nz :) ...

19.10.2006 23:26:00 | WhiteSkull

...povedená :) ...
...jo a jinak , vítám Tě :) ...

17.10.2006 07:36:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí