Voníš ....

Voníš ....

Anotace: vůně mé lásky

Voníš mi jarem a petrklíči
vodou v potůčku příjemně chladící
Voníš mi fialkami a rosou ranní
májovým deštíkem a mokrou dlaní

Voníš mi létem a rozpáleným pískem na pláži
poklidným mořem a sluncem, které vychází
slunečními paprsky hřejivými
a cestami trávou zarostlými

Voníš mi podzimem
a listím pestrobarevným
jablkem sklizeným
a medem stočeným

Voníš mi sněhovou vločkou,
kterou do dlaní chytám
a šeptám jí, že....

Voníš mi láskou navěky trvající
muzikou nepřetržitě hrající
voníš mi nepředstavitelnou něhou
a já jsem ráda, že mohu vonět Tebou
Autor Mische, 03.02.2005
Přečteno 6344x
Tipy 4
Poslední tipující: Queer, Janieneka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (40x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí