Neurčitá báseň na neurčité téma

Neurčitá báseň na neurčité téma

Anotace: Jen další pokus pro Lukáška... Protože, proč žít, když lásku chci mít a ona zatím daleko zdá se být?

Občas přemýšlím, proč žít
Má cenu dnem se probíjet
Noci upíjet
Když nemůžu s tebou být?

Myslím, že láska je šílená
Hlavu mi popletla
Myšlenky zapletla
A přitom je mi tak vzdálená.

Hvězdy na nebi září jasně
Když na ně koukám
Po tobě zoufám
Jen s tebou je mi moc krásně.
Autor Jemná sukuba, 17.10.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...hm pěkný , smutný čekání ...
...jen ten konec mi malinko nesedí ...

17.10.2006 07:30:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí