Ve snu

Ve snu

Anotace: O snu?

Jdu cestou Tvou,
vždy krok za Tebou,
jsem Tvým stínem,
pod modrým baldachýnem.
Chráním Tvoje kroky,
už týdny možná roky,
hlídám Tvoje žití,
jenž je i mým bytím.
Jdem cestou svou,
celý svět před sebou,
jak dárky v podvečer štědrý,
tyto okamžiky nezevšední.
Jdem ruku v ruce spjati,
jak milenci bez opratí,
ženeme se spolu k cíli,
prožíváme krásnou chvíli.
Mocnost času vkládá střípky,
hned od začátku do kolíbky,
střípky lásky, nenávisti,
nestačí brát, ale i hostit.
Jdeme spolu životem a časem,
na svých citech se pasem
a pijeme z vlastních rtů,
kéž bych neprocitnul z toho snu.
Autor Ďábel sám, 17.10.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i stín umí první kráčet.. :-)))

17.10.2006 19:42:00 | isisleo

Podvečer štědrý - to je věru pěkný obrat!

17.10.2006 09:18:00 | Dandysek

...není nad snovou realitu :))) ...

17.10.2006 07:27:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí