Květina

Květina

Anotace: když on miluje ji.

Kdo zalévá uschlou květinu?
Že nikdo? Kdo ji vzchopí?
Že nikdo? Tak se čiň synu,
Buď její pilný zahradník.

Zalévej ji každý den,
Pomoz jí na nohy,
Zahrnuj jí láskou jen
A až vykvete, budeš v oblacích.

Nenech srdce zakrnět,
Růže má i trny,
Píchne tě co nevidět,
Poznáš jak to bolí.
Autor honnnzik, 17.10.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí