první Slza

první Slza

Anotace: Bolavé vzpomínky

Slza ti na tváři lásko stárne,
vzpomínky po kapsách uschované,
ztratí se v davu a nečekaně.
Ty jsi mé ano
a Já tvé ne.

S posledním tancem a bez úklony
loučí se dlaně nás bezúhoných.
Jsme jako dva světadíly,
které čas a Bůh
rozdělili.

Pod kůží máme skryté láskobraní
a s minulostí jsme vyrovnaní,
co zabije to neposílí,
my a svět jsme si doufám odpustili?
Autor Bušík, 17.10.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

i to se stává... hezká

04.09.2007 17:22:00 | Najlin

co říct? pěkné :-)

24.04.2007 18:11:00 | Kaaťa

překvapil, lepší než jsem podle názvu čekala, dokonce moc pěkné

17.10.2006 23:10:00 | Miskitka

láskobraní, hezký verše

17.10.2006 17:02:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí