na co titulek, obsah je důležitý

na co titulek, obsah je důležitý

Anotace: prostě o klukách

Jsi nebezky hezkej
a tím to končí.
Na nic se mě už neptej,
doufám, že se ta ku*va už s tebou loučí.

Nepochopíš, že já tě ráda mám,
a kašleš na mě.
Za jinou chodíváš dál a dál
a osudu zlému ponecháš jen mě.

Tak sakra. Co je v tobě
pod slupkou nádhernou?
Je snad tvoje duše ve tmě?
A mojí krásu vnitřní bereš za nepodstatnou.

Já ti prostě říkám,
jdi do háje.
Lásku s nenávistí míchám,
ale láska vždycky vyhraje.

Tak na to kašlu,
dnem bez ducha procházím.
Jen pusu vzduchem ti zašlu,
A život svůj přitom rozházím.

Takže vzkaz pro tebe: DI DO HÁJE.
Autor Tessi, 17.10.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí