Já chtěla jsem....

Já chtěla jsem....

Anotace: nestačí jen chtít :)

Já už nechci tady sama stát,
zima je, svetr musím si brát.
Ty už nemáš mě snad rád?
Já chtěla dárek ti dát.

Já chtěla napořád tě mít,
navždycky s tebou být,
už vím, že nestačí jen chtít.
Osud to tak chtěl, musel mi tě vzít.

Pro mě asi by tě byla škoda,
hustě prší, všude kolem je voda.
Já už nestojím tu, domů jdu sama a ty sám,
kvůli tobě, teď srdíčko bolavé mám.
Autor Gagulii, 03.02.2005
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí