Pro tebe zas

Pro tebe zas

Anotace: ...

Pro tebe,
pro noci o svíčkách,
pro tebe,
pro růži smyslnou,
pro tebe,
pro jemnost dotyku,
pro tebe,
pro krásu nebeskou,
pro tebe,
pro noci bezesný,
pro tebe,
pro plamen v srdci mém,
pro tebe,
pro slzy z plamene,
pro tebe,
pro polibky nekonečně dlouhé,
pro tebe,
pro červánky pouhé.

Pro tebe,
pro konec ze lhaní,
pro sebe,
pro slzy čekání.
Autor Gabriel17, 17.10.2006
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí