Mrazivá vášeň

Mrazivá vášeň

Anotace: hmmm... :) Mrazivá vášeň, bez hranic, zná jej někdo? já znám víc :)

Ledová ruka drží rukou mou,
polibky v mrazu vyvstanou.

Polibek vášnivý,
teploučké objetí,
láskou lapení-
navěky zajetí.

Vášni se oddají těla dvě vášnivá,
může být i vášeň ledově mrazivá.
Kostičky ledu se na těle rozpustí
a vášeň bez hranic se tím popustí.

Těla dvě obrží polibků tisíce,
dalších polibků i dále chtějíce.
Polibek kouzelný vášeň rozdmíchá
a ve víru extáze rozum Ti zamíchá.

Láskou leží dvě těla skolená,
jsou jako dvě klubíčka schoulná,
v objetí lásku si vyznají,
další 'vyznání' jistě poznají :)
Autor Inies, 18.10.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tolikrát použít po ránu slovo "vášeň"... Oh!!!

18.10.2006 09:17:00 | Dandysek

Máš co říct, to bezesporu, ale... prosím - hodně se Ti některá slova opakují, nebo používáš v rýmu velmi podobná... cítím, že máš na víc. Promiň to poučování... :-)

18.10.2006 08:47:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí