Láska

Láska

Anotace: ...

Láska trhala květiny,
v obličeji obraz nevinný.
Na slunci leskly se plavé vlasy,
Kdopak ji zanechal samotnou asi?
Zelenou zahradu kropila slzami,
v náručí puget kvítí vázaný.
Nohama bloudila minovým polem,
nechtěla ublížit kráse kolem.
Oči jindy štastné lásky,
byly dnes oděny ve strnulé masky.
Vždytˇ láska chtěla s Tebou žít.
Neměls ji nechat odejít.
Za to, žes nebyl věrný,
budeš mít na srdci oblak černý.
Ty sis lásku nezasloužil,
beztak jsi ji jenom soužil.
Květinovou loukou tedˇ sama chodí,
přemýšlí, kdo se k ní asi hodí.
Až to jednoho dne zjistí, můžeš si být zcela jistý,
že zas do srdce někomu vejde.
Vždytˇ život bez lásky přece nejde...
Autor vej.ka, 18.10.2006
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ano, je skvělá!

20.09.2007 12:16:00 | Bíša

tahleta se ti povedla:-)

06.09.2007 17:18:00 | airelle

Hezká básnička.

17.01.2007 13:59:00 | Psavec

Tuhle bázničku miluju, zkus ale přihodit něco ze svojí dílničky...

18.10.2006 16:17:00 | naneninonu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí