O smutku

O smutku

Anotace: ............:)...............:(

Když jsi smutná, tak se nebe náhle rosí,
světlo se rozpouští a tma tu všechno kosí.
Když jsi smutná, život rozbije se v střepy,
úsměv Tvůj zamrzá a vznikájí klepy.

Když se mračíš, tak náhle vzplane oheň,
svá gesta nekrotíš a říkáš jenom sbohem.
Když se mračíš, vrásky se Ti vzedmou,
vytvoří vlnu a tváře náhle zblednou.

Když tu pláčeš, tak život krátíš vzdechy,
náhle se rozlítíš a jsi rudá vzteky.
Když tu vzlykáš, tak svírají se srdce,
můj život chutná pak jako trnky trpce.
Autor Ďábel sám, 18.10.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-)

18.10.2006 20:46:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí