Přes vše

Přes vše

Anotace: jen pro jednoho

Ať jsi chudý, mladý, slepý,
přesto bude tě mé srdce hřát.
Ať jsi v dáli a nemáš zdání,
že o tebe budu navždy stát,

Ať jsi anděl, nebo ďábel,
Po tobě já budu toužit,
Ať máš trable, sic si vsázel,
s tebou se chci navždy soužit…
Autor Gamy, 18.10.2006
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí