Jen s tebou chci žít

Jen s tebou chci žít

Anotace: no ted konecne vypadá že se blýská na lepší časy... jedna z toho druhého soudku.. z té druhé lepší stránky... Komentáře uvítám!!!

Držím tě v náručí,
hladím tě po tváři, laskám tě, tvou tvář,
dívám se do tvých nádherných očí
a jsem rád, že jsem s tebou, to mi stačí.

Chtěl bych tě takhle držet den a noc,
klidně celou věčnost strávit s tebou
a pozorovat tě když se směješ,
když se mračíš, poslouchat tvůj smích...
tak to je to, co chci a co mi stačí.

Ty vlétla jsi do mého srdce,
do mé hlavy pomalu přikradla ses
a pak, když jsem tě chytnul jako zlodějíčka,
stálas' tiše a přiznala ses.

V tu chvíli jsem se usmál a pohladil tě po tváři
a s rostoucím zájmem sledoval jak tvé oči září,
s hlavou na mém rameni teď tiše odpočíváš,
nebo jenom přemejšlíš, nebo snad se díváš...

V tuhle tu chvíli jsi ode mne daleko
a to mou duší tíží,
těžko je mi, když s tebou nemohu být.
A tak volám: "Čerte, ďáble, satane, kde jsi?
Já už nechci takhle žít.

Oblaka kouře, dým a smrad a najedou tam vidím
chlapa s listinou stát
a prý co si přeju,
co tak spěchá.

Chci ji mít u sebe,
to ona mě láká,
chci být u své lásky,
a to cesta daleká.

Ztratíš ale duši navždy,
už nikdy neopustí peklo.
A teď se rozhodni, zda - li chceš,
to nejdůležitější se už řeklo.

Nevadí já jí na 100% mám rád,
zaplatím, co budeš chtít,
řekni si co chceš.
Co bys rád?

Duši, to je to, co ďábla táhne k lidem,
k zamilovaným, ti totiž na oltář lásky položí vše,
vše, co dávají si berou od druhého zpět,
takhle totiž chodí svět.

On se usmál a řekl,
prej podepiš se mi poprvý,
a do kapsy sáh' a pero vytáh'
to pero, co píše rudou,
tou mou hřísnou krví.

Já pro tebe duši dal,
a ďáblovi se upsal,
pro tebe, pro tvé oči,
pro tvůj hlas a pro tvůj smích,
co je na tom,
snad to není hřích..
stát a s tebou být...jen s tebou chci žít...
Autor Redingar, 18.10.2006
Přečteno 911x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí