Kdyby věděl...

Kdyby věděl...

Anotace: když muž neví po čem ženy touží.

V ruce růži červenou
a na rtech slova milá,
hubičku na přivítanou,
v srdci lásku měla.

A on ?

S úsměvem na tváři,
blázen se raduje,
v očkách to zazáří,
možná že miluje.

Nepochopil květiny,
báseň, ani křehkost ženy.

Snad jednou v tom najde smysl
a překvapí ji...
Autor Maťa, 18.10.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí