Nelze zapomenout

Nelze zapomenout

Anotace: Svět není jen růžový nebo černý a vzpomínky jsou také takové.

Nelze zapomenout,
na všechno, co jsi mi dala,
na všechno, co jsi milovala
a na to, jak jsi měla život ráda.

Nelze zapomenout,
na úsměv rtů, které rudě žhnuli
na dlaně, které nestudili,
na nás a každou naši volnou chvíli.

Nelze zapomenout,
na tělo Tvé ze sametu
na Tvou vůni plnou květů,
na duši, která se měla k světu.

Nelze zapomenout na Tebe.

Jen my jsme věděli, že náležíme sobě,
Ty mě a já Tobě.
Jen my víme o co jsme oba přišli,
v tom našem smutném propadlišti.
Lásky oběšenci,
obloženi věnci,
které nám život dal,
když mi Tě lásko bral.
Autor Ďábel sám, 19.10.2006
Přečteno 607x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

..a nejde vrátit čas..vzít si zpátky cos už jednou měl..a po právu nejspíš Ti patří?.... :-)))

19.10.2006 19:10:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí