Zpřízněné duše

Zpřízněné duše

Anotace: Tahle jako jiných podobných básní není originální, ale něžnému pohlaví se snad vude líbit.

ZPŘÍZNĚNÉ DUŠE

Potkávám tě často v práci,
o chvilkách vyměňujem si navzájem svoje pohledy.
Jsme spolu, když jednomu srdce krvácí
a berem vůči sobě ohledy.

Neskrývej svoji duši,
víš o mně víc, než kdo jiný.
Srdíčka nám prudce buší
a toužímer po sobě každou chvíli.

ref:
Chtěl bych ti své srdce dát,
být s tebou, pořád se s tebou laškovat,
milovat a společně pitomostem se jenom smát.
Víš, že nemáš se se mnou čeho bát,
vídali jsme se už všude tolikrát.

Cítím k tobě vřelé sympatie
a ty to samé ke mně.
Když jsem s tebou, moc nádherně s tebou mi je
a věřím, že je ti se mnou taktéž příjemně.

Chtěl bych ti své srdce dát,
být s tebou, pořád se s tebou laškovat,
milovat a společně pitomostem se jenom smát.
Víš, že nemáš se se mnou čeho bát.
Tak už pojď, abychom byli spolu napořád.
Autor jehlaspichlas, 19.10.2006
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí