Neplakej má nejbližší

Neplakej má nejbližší

Anotace: mám se bát ...nemám se bát, prý mám být optimista-nebojím se

Neplakej má nejbližší,
Život umí skrývat i hezké chvíle,
Však v zlu a bolu musíš přejít míle,
Neplakej má nejbližší,
I v hořkosti se najde kousek medu,
Štěstí neskrývá se pouze v jedu,
Neplakej má nejbližší,
Pelyňkem se stále nedá trávit,
V lahvi s žalem jen chybí závit,
Neplakej má nejbližší,
On ti znovu nechce zlomit vaz,
Přece řekl, že chce „vrátit čas“
Autor Gamy, 19.10.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opakování mi nesedí, ač mělo být asi záměrně, rýmy na mě působí trochu křečovitě

19.10.2006 23:54:00 | ni.va

báseň se mi líbí,je mě mrzí že se tam opakuje pořád ten samý verš,věřím že je to záměrně,že si to mysella dobře,ale mě to tam moc nesedělo..jinak pěkný

19.10.2006 21:29:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí