Přání jedno bych měl

Přání jedno bych měl

Anotace: ....

Přání jedno bych měl,
dovol spočinout v tvém klíně,
jen na malý okamžik bych chtěl,
v tvém ráji očka zavřít líně.

Přání jedno splnit bych chtěl,
polibek na tvář náruživě dát,
aby obličej krásný úsměv měl,
a s nocí mermomocí se prát.

Stačí jen okamžik a přání do nebe letí,
doufám a modlím se za splnění snu,
po cestě mu nevadí od zlých lidí smetí,

probouzím se ráno a vzpomínám na naši hru,
vedle tebe a vím že jsi tu byla i v noci,
v momentě kdy přání říci ti chci…
Autor Láďa, 20.10.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"v momentně" chybička, oprav si, ruší to čtení

Doufám, že dáváš svá vyznání číst své partnerce, každou ženu tohle potěší, fakt :-)

20.10.2006 11:13:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí