Pour la Fée

Pour la Fée

Anotace: ...ona ví:-)

Když boky svými kočičími
Rozkolébá krky lamp
Ni blankvers velikána, zasmušilý jamb
Ni hlt jenž hrdlo vysouší mi

Nevyzpívá povzdechnutím šedým
Komíhání roztoužených pat
Svist drápků, jen co máchne ostřím kat
A ševel úst se vtěsná v D dim

Když hřívou bledou prozlacenou
Rozžhne tmoucí báň
Ni stud Polibku Rodinova, kamenná má dlaň
Ni žalář s mříží uzamčenou

Nenasytný nezastaví proud
Jenž táhlým tepem spavých kontrabasů
Se z ramen, paží… snesl k pasu
Má zastavit se? Ztichnout? Vplout?
Autor Herjann Skald Vargstjern, 20.10.2006
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm.....tak teď sem vzala cilindr,abych ho mohla sundat.K tomu ještě ohnu svůj hřbet.

23.06.2007 19:15:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí