Zlomená...

Zlomená...

Anotace: smutná...

Oči...zalité lihem,
co je dráždí k nekonečnému pláči,
možná za to může on...

Křeslo příliš do zad tlačí,
nutí ji schoulenou a samotnou sedět
možná za to může jeho srdce

Nechce nic už o světě vědět,
proto asi nemůže a ani nechce se ptát
možná za to můžou jeho sladké sliby

Tváře tak ztěžklé, že se nemohou smát,
jenom tak sedět a přemýšlet o citech
...vždyť říkával, že ji má opravdu rád...
Autor Lizzzie, 20.10.2006
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..parááda....mooc se mi to líbilo, i když je to smutné:(

21.10.2006 21:37:00 | PeTulDA.snb

...zase bude dobře...

20.10.2006 19:06:00 | Sima

hezké,povedené...přesně muj pocit..přeju hodně sil..

20.10.2006 14:52:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí