Co Ti mohu nabídnout?

Co Ti mohu nabídnout?

Anotace: Prosím ohodnoťte a napiště co si o ni myslíte...chtěla bych ji věnovat blízkému člověku a chtěla bych vědět váš názor...

Dám Ti svoji naději a důvěru
...to proto abys věděl, že
upřímnost mám raději a neodpouštím nevěru.

Dám Ti kousek ze snů svých..
abys viděl, že i v noci mačkám si Tě ve dlaních..

Dám Ti svoje slzy, co občas kazí tvář..
to když stýská se mi,
tisíc jich spadne na polštář..

Dám Ti kousek úsměvu,co Tvoje rány vyléčí,
to abys věděl, že s Tebou cítím se být v bezpečí..

Dám Ti celou svoji Lásku-toť má jediná zbraň..
to abys věřil, že Miluji Tě..
..a tak nás Lásko na věky chraň.
Autor Lenny, 20.10.2006
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to moc pekne.. Libi se mi to... Urcite to tomu cloveku dej.. Protoze , i kdyby se mu to nelibilo, tak by mu to udelalo radost a nechal by si to.. Ale je to moc pekne... :-)

20.10.2006 21:46:00 | dolfik131313

Docela to ujde, ale ve slově STÝSKÁ se píše S, ne Z.

20.10.2006 17:57:00 | Soul.of.horse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí