láska dělá divy...

láska dělá divy...

Anotace: každý se může uzdravit....

pán jen s jednou půlkou hlavy
mluví k paní bez uší,
on bez oka, ta bez nohy,
ale jim to sluší

svatbu májí,dítě bez chyby
Bůh jí dal po končetině,
a mu po oční tekutině
ach ta láska dělá divy...
Autor p. pomerín, 20.10.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě trošku nechutný pohled na lásku, ale proč ne.

21.10.2006 15:53:00 | Magna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí