Můj pane!

Můj pane!

Anotace: Miluje mě dotýkáním

Stínáš lehce hlavy saním,

miluješ mě dotýkáním.

Pálíš jako zrada.

Můj pane- Mám Vás ráda.

V noci tě mám v dlaních.

Před Vámi se klaním.

Jsi mým pokušením,

co tady pro mně není.

Jsi noční můrou mých snů.

Šeptám- nezapomenu!
Autor Noctis Mania, 20.10.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí